Nagy Róbert 

 Üzenet küldése
Nagy Róbert

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Közgazdász, közgazdász-tanár, neveléstudományi doktorandusz. 15 éve foglalkozom oktatással, intézményvezetőként, tanárként és vállalkozóként. Elkötelezett vagyok az innovatív módszerek, az új látásmódok, az élménypedagógia felé. A közgazdaságtan -kevés kivételtől eltekintve - minden területével foglalkoztam már tanárként, de különösen a mikro- és makroöonómia, vállalatgazdaságtan, vállalkozási ismeretek és az alkalmazott területek (üzleti tervezés) állnak közel hozzám. Másik területem a pedagógia, ahol elsősorban módszertannal, tantárgypedagógiával és online tanulási környezettel foglalkozom (e-learning, m-learning).

Nyelvek és Tantárgyak

Közgazdaságtan tantárgy : 3000 Ft / óra
Tanulásmódszertan tantárgy : 3000 Ft / óra
Vállalkozási ismeretek tantárgy : 3000 Ft / óra
Pedagógia tantárgy : 3000 Ft / óra

Egyéb tantárgy, szolgáltatás Üzleti terv készítése


Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu