Peter Van Capelle 

 Üzenet küldése
Peter Van Capelle

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


NEMET es HOLLAND anyanyelvu tapasztalt NEMET, HOLLAND es ANGOL nyelvoktato, ill. online oktato vagyok. Felesegemmel egyutt, sikeresen vezetjuk online nyelviskolankat. Szamlakepesek vagyunk. Oraim rugalmasak, szemelyre szabottak, diakjaim elegedettek velem. Kezdoket, kozephaladokat, haladokat, ill. business/ceges csoportokat is eredmenyesen tanitok. Angolul is felsofokon beszelek, targyalokepes a nyelvtudasom. Nagy tapasztalattal rendelkezem állásinterjúztatás terén is holland/angol/német nyelveken, a korabbi multivallalatomnal. Sok diakunknak segitek az allainterjura valo felkeszulesben, otlet adasban, oneletrajz es motivacios level aktualizalasaban/kijavitasaban/megirasaban. Idopont: egyeztetessel! Az uj Skype azonositom a petcapelle@gmail.com email cimen keresztul erheto el. Szep napot kivanok! Udv.: Peter

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv
Holland/flamand nyelv
Angol nyelv

Egyéb nyelv:  Önéletrajz, motivációs levél készítése, javítása/aktualizálása. Állásinterjúra való felkészítés


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu