Kósa Amy 

 Üzenet küldése
Kósa Amy

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Üdvözöllek az oldalamon! Az angol nyelv hét éves korom óta a legnagyobb szenvedélyem. Jelenleg a Károli Gáspár Református egyetem anglisztika BA szakán tanulok, és Angliában, Bradfordban vagyok tanárképzőn cserediákként. Három éve tartok korrepetálásokat és nyelvórákat általános iskolásoknak, illetve két éve vállalok nyelvvizsgafelkészítéseket. Ha engem választasz, - a saját elképzeléseidhez, képességeidhez, és tanulási tempódhoz igazítom az órákat, - a mindennapokban is használható nyelvtudást fogok neked átadni - külön figyelmet fordítunk a beszédkészségedre - az órák barátságos, elfogadó légkörben fognak eltelni - együtt fogjuk kihozni belőled a legtöbbet Bármi legyen a célod a nyelvtanulással – nyelvvizsga, jobb jegy, vagy csak egyszerű szinten tartás -, szeretettel várlak! Az első óra (egy általános konzultáció) természetesen ingyenes. Welcome to my page! The English language has been my passion since I was seven years old. Currently I am doing my Bachelor’s degree in English at Károli Gáspár University of the Reformed Church in Hungary, as well as Education Science in Bradford, England as an exchange student. I have been tutoring primary school children for three years and have been undertaking language exam preparations for two years. If you choose me, - I will gear our classes to your expectations, skills and your pace of learning, - I will provide you with outside-of-the-classroom knowledge - we will pay extra attention to practising speech - the lessons will be spent in a friendly and accepting atmosphere - we will bring the best out of you together May your goal of learning English be a language exam, a better grade or just maintaining your level, I am looking forward to hear from you! Certainly, the first lesson (a general consultation) is free.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 2500 Ft / óra


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu