Hajnal Anett 

 Üzenet küldése
Hajnal Anett

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Német nyelvvizsgára készülsz? Szívesen felkészítelek GOETHE, BME, ORIGO vizsgákra. Szeretek tankönyvből haladni, mert egy jól megszerkesztett tananyag nagyon jó alapot ad. Szeretek plusz szövegeket és videókat küldeni önálló munkára, mert olvasni és filmet nézni jó, és nyelvet akkor is tanulhatunk, ha közben jól érezzük magunkat. Nyelvet tanulni szerintem nem nehéz, hiszen mindannyian elsajátítottuk az anyanyelvünket is. Mindenkinek meg kell találnia azt a módszert, amivel szívesen dolgozik, úgy lesz képes a leghatékonyabban haladni. Az én szerepem, hogy segítsem a tanítványaimat az útjukon. Diplomás német nyelvtanár vagyok sokéves gyakorlattal. Nézz körül a nemethazi.blog.hu oldalamon!

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv
Magyar nyelv

Egyéb nyelv:  német nyelvvizsga felkészítés


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu