Ertl Orshee 

 Üzenet küldése
Ertl Orshee

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Széles érdeklődési köröm és dinamikus, kiegyensúlyozott életem van. A tanítás és a tudásátadás mindig is jelen volt az életemben. Szeretnék Neked is segíteni, hogy elérd a kitűzött céljaidat. ANGOL Ha nyelvkészségben hátrányosnak érzed magad, akkor is jó helyen jársz! Ezt a tulajdonságodat együtt fogjuk sutba dobni :) Ha pedig elégedett vagy magaddal, csak fejlődni szeretnél, a gyakorlatok további útmutatást adnak majd. Hiszek a gyakorlatias, személyre szabott példákban, melyet diákjaim mindig örömmel fogadtak. Hátteremnek köszönhetően szükség esetén nem csak a nyelvtanulásban, hanem az önbizalomban, magabiztosságban is segítelek - így két legyet üthetsz egy csapásra. Ahonnan -többek közt - merítek: korábbi munkáim során kritikus volt a tárgyalási szintű nyelvismeret, melyet tovább bővítettem egyéb tapasztalataimmal (Európa Bajnokság szervezés, külföldi munka, utazás, stb.). Felsőfokú nyelvvizsgával, valamint több angol nyelvű képesítéssel rendelkezem. COACHING A coaching akkor lehet a segítségedre, ha az előtted álló dilemmákat, elakadásokat szeretnéd megoldani, vagy az összetettebb helyzetekben, kihívásokkal teli életszakaszaidban keresel segítséget. A módszer alapja a kölcsönös bizalom (pl. kötelező titoktartás a coach részéről) és az elkötleződés, hisz a coach csak a varázspálca, a várázsigéket Neked kell kimondanod. Nem tanácsadásról van szó, hisz nem kész ötleteket kapsz, hanem segítséget és támogatást, hogy a meglévő erőforrásaiddal megtaláld a benned rejlő lehetőségeket, megoldásokat. Óraidőpontok és coaching ülések megegyezés szerint. Igény esetén a személyes óraadás/ülés is megoldható. Az óradíjakról számlát adok.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 4000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  állásinterjú felkészítés, üzleti kommunikáció, értekezlet szimuláció, stb. - akár angolul

Coaching tantárgy : 10000 Ft / óra
Üzleti kommunikáció tantárgy : 3500 Ft / óra


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu