Lázár Győző 

 Üzenet küldése
Lázár Győző

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Nyelvvizsgára vagy külföldre készül? Államilag elismert felsőfokú nyelvvizsgával, több éves oktatási tapasztalattal korrepetálást, pót és nyelvvizsgára valamint állásinterjúra való felkészítést vállalok. Több mint 5 évig éltem Németországban, ahol megtanultam folyékonyan beszélni,elsajátítottam a hétköznapokban; a mindennapi életben használt kifejezéseket, szófordulatokat. Óráim beszédcentrikusak,személyre szabottak.Vállalok kezdő,középhaladó, haladó szintet. Tananyagot(levélminta, szövegértelmezés, fordítás,szituációs jelenetek,klóz-teszt,hanganyag) minden szinten bőségesen biztosítok. Egy tanóra 55 perces. Skype-cím: Gyozo Lazar(Szeged). Brauchen Sie die Sprachprüfung für Ihr Studium? Möchten Sie in Deutschland arbeiten? Seit 2 Jahren beschäftige ich mich mit Sprachenlehren. Ich habe mehr als 5 Jahre lang in Deutschland gelebt, wo ich die deutsche Umgangssprache kennengelernt habe. Ich verfüge über eine Sprachprüfung der Oberstufe in der deutschen Sprache. Ich bevorzuge die gesprächszentrischen Stunden. Für Lehrstoff (z.B. Tonmaterial, grammatischen Testen, Situationsübungen, Übersetzungen) kann ich natürlich sorgen.

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 1800 Ft / óra


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu