Cserhàti Judit 

 Üzenet küldése
Cserhàti Judit

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Rómában, Perugiában és Sienában éltem, dolgoztam és tanultam. Jelenleg is Olaszorszàgban èlek, ezèrt vàlasztottam az oktatàs online formàjàt. Történelem és olasz nyelvtanári, olasz nyelvű idegenvezetői, valamint gazdasági és társadalomtudományi szakfordítói végzettséggel vállalom az olasz nyelv oktatását kezdőtől felsőfokig. 6 èves oktatòi tapasztalattal rendelkezem. Ebbol 4 èvet otthon tanìtottam Magyarorszàgon magàntanàrkènt illetve nyelviskolàkban ès cègeknèl, 2 èvvel ezelott koltoztem ki Olaszorszàgba, azòta online tanìtok. Ha jól felkészült tanárt és színes, lendületes órát szeretnél, amelynek során minden egyes alkalommal érzed magadon a fejlődést, akkor megtaláltad, amit keresel. Egyèni òràk: 3000/60 perc, 4000 HUF/90 perc Egyéni óra (szaknyelv vagy felsofok): 2500 HUF/45 perc 5000 HUF/90 perc

Nyelvek és Tantárgyak

Olasz nyelv : 3000 Ft / óra
Magyar nyelv : 3000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  fordìtàs olaszròl magyarra, magyarròl olaszra


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu