HellaLingua 

 Üzenet küldése
HellaLingua

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Antal Hella vagyok, több, mint 10 éve foglalkozom olasz és spanyol nyelvoktatással. November 1-vel elindul saját online nyelviskolám, ahol angol, német, olasz, spanyol, francia, svéd és arab nyelven vállalunk nyelvoktatást. A nyelvtanulás jelenlegi legjobb, legkényelmesebb és leghatékonyabb módjának tartom a skype-on keresztüli tanulást. A munkám során a felkészültséget, a rugalmasságot, a stresszmentes légkört és a tanuló elégedettségét tartom a legfontosabb szempontnak, az iskola létrehozása és a tanárok válogatása során is ezen szempontok vezéreltek. Szeretettel várunk óráinkon! Az első óra egy 60 perces ingyenes próbaóra. Várjuk jelentkezésed!Minden további információt és a tanárok részletes bemutatkozását megtalálod a weboldalon: www.hellalingua.com Óradíj: 2700Ft-tól.

Nyelvek és Tantárgyak

Olasz nyelv : 2700 Ft / óra
Svéd nyelv : 2700 Ft / óra
Angol nyelv : 2700 Ft / óra
Német nyelv : 2700 Ft / óra
Francia nyelv : 2700 Ft / óra
Spanyol nyelv : 2700 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Arab


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu