Debreceni Tamás 

 Üzenet küldése
Debreceni Tamás

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Amiben mások hisznek: mindenkinek egy konkrét (többnyire saját tapasztalatokon nyugvó) módszer alapján tanítani egy idegen nyelvet. Ami az én küldetésem: hiszem, hogy mindenki tanitható, es mindenki meg tud tanulni más nyelv(ek)en. Az én feladatom a motiváció felébresztése, fenntartása, es annak tovább táplálása. Bizton állitom, hogy mindenkinek van nyelvérzeke, különben, hogyan lettünk volna képesek akár egyetlen nyelvet is (az anyanyelvünket) elsajátítani? Tudom továbbá, hogy mivel mindannyian különbözőek vagyunk, mindenkinél más és más módszer a célravezető. Szerepköröm többek között ennek gyors felmérése, megtalálása és gyakorlati alkalmazása a maximalis elégedettség elérése érdekében. Többéves külföldi tapasztalattal rendelkezem, amely elengedhetetlen a gyakorlati nyelvoktatásban. Németországban, Ausztriában és az Egyesült Királyságban is eltem es dolgoztam (evekig). Tobbek kozott többnyelvű IT terméktámogatás és IT hibaelhárítás munkakörben dolgoztam (angol és német nyelven) az Intelnel Aylesburyban, ahol nem volt kompromisszum a hallásértést és folyékony beszédet illetően. A nyelvtanulás már egyebkent 2 évtizede a szenvedélyem, így nagy reményekkel hazatérvén szomorúan tapasztaltam továbbra is az itthoni iskolai nyelvoktatás rugalmatlanságát, szinvonaltalansagat. Jelenleg magán nyelviskolákkal és személyekkel állok kapcsolatban és kizárólag kiscsoportos / magán tanítványokat vállalok. Emellé szervezek beszélgetős csoportokat is, mert ugyebár nyelvtan könyvekből beszédkészséget, helyes kiejtést, folyamatosságot és hanglejtést évek alatt sem fog tudni senki elsajátítani. (Ezt saját tapasztalatból is magabiztosan állíthatom.) Nyelvvizsgáznál vagy külföldre mennél? Nem mersz megszólalni, netán gondot okoz a nyelvtan? Nyelvtanulást illetően keress bizalommal, a siker garantált! Felkészítés valamennyi szinten: A1-C2, valamennyi készségre, német vagy angol nyelvből. Fizetés módja: HETI ELŐRE UTALÁS Az órát minden esetben megtartom a megbeszélt időben. Privát Óradíjaim: 1 tanuló 45 perc - 2600 HUF 60 perc - 3200 HUF 90 perc - 4600 HUF 120 perc - 5900 HUF Tobb ora eloreutalasa eseten (MIN. HETI 2 ALKALOM!!!) 10 x 45 perc - 24000 HUF 10 x 60 perc - 28000 HUF Csoportos megállapodás szerint Ora lemondas: 3 vagy tobb oraval elotte = dijmentes 3-1 oran belul = fel ora dijat felszamitok 1 oran belul vagy le nem mondas = teljes ora dijat felszamitok Elérhetőségeim : email schenker88@gmail.com tel +36 30 527 0601 viber +36 30 527 0601 skype schenker88

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 2400 Ft / óra
Német nyelv : 2400 Ft / óra


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu