Mokánszki János 

 Üzenet küldése
Mokánszki János

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Üdvözletem! 24 éves biológia és történelem szakos tanárjelölt hallgató vagyok. Mindkét tantárgyból rendelkezem azzal a tudással, ami elegendő akár az emelt szintű érettségihez is. Rugalmas vagyok, megfelelően tudok gazdálkodni az időmmel. Az az érdekem, hogy a diákok, akik bizalmat szavaznak felém, megkapják azt a tudást, amit elvárnak tőlem. Ha felkeltettem az érdeklődésed, és szeretnéd fejleszteni a tudásodat akár biológiából, akár történelemből, válassz engem! :)

Nyelvek és Tantárgyak

Biológia tantárgy : 1500 Ft / óra
Történelem tantárgy : 2000 Ft / óra


Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu