Kiemelt oktató

Bende Orsolya 

 Üzenet küldése
Bende Orsolya

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


15 éves nyelvtanári tapasztalattal rendelkezem. 2003-ban végeztem angol nyelvtanárként az ELTE-BTK karán, tolmács-fordítóként pedig 2006-ban a BGF-KKFK-n. Voltam angol nyelvterületen több alkalommal is: 2001-ben Texasban jártam, 2004-ben pedig Kaliforniában, Los Angelesben. 2006 őszén Angliában dolgoztam. 2016-tól már csak az online nyelvoktatásban dolgozom. Fő célom a kommunikáció központú nyelvoktatás és szókincsbővítés, amellyel magabiztosabb és pontosabb leszel az angol nyelv használatában a való életben. Ha vidám, laza, jó hangulatú, de egyben hasznos beszédórákat szeretnél venni, gyere hozzám! Kiemelten fontos számomra a közvetlen stílus, amely határozottsággal párosul, az az tanárként szeretem azt érezni, hogy a nyelvtanuló bizalommal fordul hozzám, ugyanakkor értékeli a segítséget, útmutatást és a számonkérést a saját haladása érdekében. Ha küldesz egy érdeklődő üzenetet itt vagy más elérhetőségen, ami természetesen nem jár semmilyen kötelezettséggel, rövid időn belül válaszolok neked! :-) Email címem: orsi_bende@outlook.com Skype: Orsolya Bende Telefonszámom: 06-30-423-5812 Az első alkalom egy kb. 15-20 perces ingyenes próbaóra, ahol minden szükséges és fontos dolgot megbeszélünk. Várlak téged szeretettel! Ne feledd: Rome was not built in a day. Róma nem egy nap alatt épült fel. I also teach Hungarian as a foreign language so if you are a foreigner already living/studying in Hungary or planning to come/move here and are interested in learning this language, feel free to contact me at any time via private message or phone. See contact info above. Magyart mint idegen nyelvet is tanítok külföldieknek, tehát ha valakit ez érdekel, ne habozzon kapcsolatba lépni velem privát üzenetben vagy telefonon. Elérhetőségek fentebb.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3500 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Magyar mint idegen nyelv


Vállal középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu