Telebond partnermegállapodás

Bende Orsolya 


Bende Orsolya

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


14 éves nyelvtanári tapasztalattal rendelkezem. 2003-ban végeztem angol nyelvtanárként az ELTE-BTK karán, tolmács-fordítóként pedig 2006-ban a BGF-KKFK-n. Voltam angol nyelvterületen több alkalommal is: 2001-ben Texasban jártam, 2004-ben pedig Kaliforniában, Los Angelesben töltöttem 3 hónapot. 2006 őszén Angliában dolgoztam néhány hónapot. 2016-tól már csak az online nyelvoktatásban dolgozom. Fő célom a kommunikáció központú nyelvoktatás és szókincsbővítés, amellyel magabiztosabb és pontosabb leszel az angol nyelv használatában a való életben. Ha vidám, laza, jó hangulatú, de egyben hasznos beszédórákat szeretnél venni, gyere hozzám! Kiemelten fontos számomra a közvetlen stílus, amely határozottsággal párosul, az az tanárként szeretem azt érezni, hogy a nyelvtanuló bizalommal fordul hozzám, ugyanakkor értékeli a segítséget, útmutatást és a számonkérést a saját haladása érdekében. -érettségire -nyelvvizsgára -állásinterjúra -felvételire -külföldi munkavállalásra, utazásra, nyaralásra -szinten tartó beszélgetés, mert egyszerűen csak szereted, és szeretnéd gyakorolni az angol nyelv használatát Ha küldesz egy érdeklődő üzenetet itt vagy más elérhetőségen, ami természetesen nem jár semmilyen kötelezettséggel, rövid időn belül válaszolok neked! :-) Email címem: orsi_bende@outlook.com Skype: Orsolya Bende English teacher Telefonszámom: 06-30-423-5812 Az első alkalom egy kb. 20 perces ingyenes próbaóra, ahol minden szükséges és fontos dolgot megbeszélünk. Várlak téged szeretettel! Ne feledd: Rome was not built in a day. Róma nem egy nap alatt épült fel.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3500 Ft / óra


Vállal újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu