Bende Orsolya 

 Üzenet küldése
Bende Orsolya

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


14 éves nyelvtanári tapasztalattal rendelkezem. 2003-ban végeztem angol nyelvtanárként az ELTE-BTK karán, tolmács-fordítóként pedig 2006-ban a BGF-KKFK-n. Voltam angol nyelvterületen több alkalommal is: 2001-ben Texasban jártam, 2004-ben pedig Kaliforniában, Los Angelesben. 2006 őszén Angliában dolgoztam. 2016-tól már csak az online nyelvoktatásban dolgozom. Fő célom a kommunikáció központú nyelvoktatás és szókincsbővítés, amellyel magabiztosabb és pontosabb leszel az angol nyelv használatában a való életben. Ha vidám, laza, jó hangulatú, de egyben hasznos beszédórákat szeretnél venni, gyere hozzám! Kiemelten fontos számomra a közvetlen stílus, amely határozottsággal párosul, az az tanárként szeretem azt érezni, hogy a nyelvtanuló bizalommal fordul hozzám, ugyanakkor értékeli a segítséget, útmutatást és a számonkérést a saját haladása érdekében. A diákjaim többsége olyan ember, aki már elszánta magát a tanulásra, határozott céllal rendelkezik, és azt el is akarja érni. Így őket nem kell folyamatosan győzködni arról, hogy tanuljanak, haladjanak, mert tudják azt maguktól. Időnként persze mindenkire ráfér a tanári biztatás és az extra (külső) motiváció, ez természetes. Viszont mindez csak akkor működik hatékonyan, ha belső elszántsággal és céltudatossággal párosul. Írj, hívj, ha az alábbiak valamelyikét keresed, és akkor is, ha a tiéd (még) nem szerepel ezen a listán: -érettségire -nyelvvizsgára -állásinterjúra -felvételire -külföldi munkavállalásra, utazásra, nyaralásra -szinten tartó beszélgetés, mert egyszerűen csak szereted, és szeretnéd gyakorolni az angol nyelv használatát Amennyiben az órarendben bejelölt időpontok jelenleg nem pontosan egyeznek a te igényeddel (semmi nincs kőbe vésve), akkor is érdemes jelentkezni, mert könnyen előfordulhat, hogy akár néhány napon vagy héten belül változnak a szabadon elérhető órák időpontjai, és jó eséllyel találunk számodra megfelelőt. Ha küldesz egy érdeklődő üzenetet itt vagy más elérhetőségen, ami természetesen nem jár semmilyen kötelezettséggel, rövid időn belül válaszolok neked! :-) Email címem: orsi_bende@outlook.com Skype: Orsolya Bende (partnernek jelölés előtt kérek szépen legalább egy emailt küldeni! Csak akkor igazolom vissza a jelölést, ha tudom, ki az illető. Köszönöm.) Telefonszámom: 06-30-423-5812 (csak számkijelzéssel együtt lehetséges, hogy ha esetleg akkor éppen valamiért nem tudom felvenni a telefont, tudjam, milyen számot hívjak vissza) Az első alkalom egy kb. 15-20 perces ingyenes próbaóra, ahol minden szükséges és fontos dolgot megbeszélünk. Várlak téged szeretettel! Ne feledd: Rome was not built in a day. Róma nem egy nap alatt épült fel.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3850 Ft / óra


Vállal újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu