BABJÁK Péter 

 Üzenet küldése
BABJÁK Péter

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Sziasztok! Franciaországban diplomáztam turizmus-menedzsment szakon, jelenleg főállásban idegenvezető vagyok. A francia nyelvet 7 éve tanítom alap, közép és felsőfokon. Tanítottam nyelviskoláknál, cégeknél és magánúton is. Elsősorban a kommunikációs fejlesztést, a kreatív tanulást és az improvizásiós jellegű kurzusokat tartom célravezetőnek, de úgy gondolom, hogy a módszert mindig a tanuló igényeihez, stílusához megfelelően kell alkalmazni. Ha szívesen megismernéd a francia nyelvet de az is érdekel, ami kulturálisan és a hétköznapi értelemben mögötte áll, várlak szeretettel tanítványomként!

Nyelvek és Tantárgyak

Francia nyelv : 3000 Ft / óra


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu