Kedvezményes tagdíjak csak ma - 50%! MEGTEKINTÉS.

STEP LANGUAGE SCHOOL 

 Üzenet küldése
STEP LANGUAGE SCHOOL

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


2008 óta Írországban élek és 2010 tavaszán szereztem meg angol tanári diplomámat. Eleinte csak ismerősöket tanítottam, de mostanra már készen állok a Te tanításodra is! :) Több féle módszer közül választhatsz, kérlek a részletekért tekintsd meg a honlapomat (írd be a böngésződbe): www.stepls.org ahol a részletes információk mellett bemutatkozó videókat, referenciát, stb… is találsz. Ha kérdésed van, írj bátran az elérhetőségek egyikére. Számomra nagyon fontos az őszinteség, a folyamatos visszajelzésen alapuló jó tanár-diák viszony kialakítása és hogy azt kapd, amire szükséged van. Amit nem ígérhetek >>> ... hogy két hét alatt megtanítalak angolul... ... hogy nem kell majd tanulnod... Amit viszont biztosíthatok számodra, hogy: 1. megpróbálok maximálisan személyre szabott órákat tartani (azaz figyelembe venni a Te igényeidet) 2. számodra is logikusan felépített struktúrát alkalmazni 3. pozitív élményeket nyújtani Legyen szó nyelvvizsgára, érettségire vagy interjúra való felkészítésről, társalgási vagy üzleti angolról, vagy éppen amire szükséged van, fordulj hozzám bizalommal! Lehetőséged van 2 fős csoportban is tanulni- természetesen az óradíj feléért... Elérhetőségek: steplanguageschool@gmail.com SKYPE: STEP-LS Köszönöm, hogy végig olvastad! Üdv. Judit

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 4000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Üzleti Angol, vagy bármi egyéb dolog ami angol nyelvvel kapcsolatos és szükséged van rá!


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu