Vajai Szilvia 

 Üzenet küldése
Vajai Szilvia

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Germanista, okleveles társadalomtudományi és gazdasági fordítóként vállalom általános és szaknyelv oktatását. Többéves tanítási tapasztalatot szereztem általános, egészségügyi, vendéglátóipari, műszaki szaknyelvoktatás területén. Ausztriában is volt szerencsém dolgozni. Külföldön élő magyaroknak is szívesen vállalok tanítást. (EUR-ban is tudsz fizetni.) Óradíjak: 2300 Ft/45 perc 3000 Ft/ 60 perc A táblázatban megjelölt időpontokban vállalok tanítást. Könnyed hangulatú órák, részletes tananyag és sok türelem! Az első óra ingyenes, ahol átbeszéljük az elképzeléseidet. Kérdésed van? Elakadtál? Írj! :) Itt is elérsz: www.nemetszakforditas.hu

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 2300 Ft / óra


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu