Adorján Bernadett 

 Üzenet küldése
Adorján Bernadett

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Többször dolgoztam Ausztriában, ill. Németországban is. Azt gondolom, h ha a nyelvi alapok biztosak, nagyon könnyen megy magasabb szinten is a nyelvtan elsajátítása- egyáltalán a kommunikáció. Kérdezz rá nyelvtani részekre, beszélj akkor is bátran, ha nem teljesen helyes! Kijavítalak, elmagyarázom, begyakoroljuk! Merj itthon is idegennyelven beszélni! :) Keress akkor is, ha csak tovább tanulnál, de ha kezdő vagy, szívesen adok BIZTOS alap nyelvtudást! :)

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 2500 Ft / óra


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu