Bódy Adrienn  

 Üzenet küldése
Bódy Adrienn

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


ANGOL NYELV OKTATÁS: Általános angol nyelvoktatást,korrepetálást,nyelvvizsgára,érettségire(közép és emelt),pótérettségire felkészítést vállalok. Továbbá gazdasági,-és üzleti,orvosi,-és egészségügyi,műszaki,-és gépészeti szaknyelv oktatást is,nyelvvizsgára felkészítést is. Az egyéni oktatás híve vagyok,így több idő jut egy tanítványra. Tapasztalataimat a Manhattan nyelviskolában szereztem. Jelenleg is több magántanítványom van. Az óráim beszéd központúak. A tananyagot biztosítom!! EGÉSZSÉGÜGYI TÁRGYAK: EKG alapismeretek,anatómia, belgyógyászati oxyológia,egészségnevelés,neurológia oktatást,korrepetálás,vizsgákra felkészítés mentőtiszti végzettséggel. Tananyagot biztosítom!! NYÁRON,HÉTVÉGÉN,ÜNNEPNAPOKON IS ELÉRHETŐ VAGYOK! AZ ÓRÁK ELŐREUTALÁS UTÁN ÉRHETŐEK EL! ELÉRHETŐSÉGEK: EMAIL: deoec18@gmail.com Skype név: adrienne bódi ( ritkábban nézem!!!) Köszönöm ha megtisztelsz a bizalmaddal,óráimra várlak szeretettel! Keress bátran! Az órák és a konzultációk bármikor módosíthatóak!! ÁRAK AZ ANGOL NYELVEKHEZ: ÁLTALÁNOS-2000,-FT/45 PERC SZAKNYELV:2500,-FT/45 PERC ÁLLÁSINTERJÚRA FELKÉSZÍTÉS:3000,-FT/45PERC ORVOSI LATIN: 4000,-FT/50 PERC

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 2000 Ft / óra
Latin + nyelv : 4000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  gazdasági-és üzleti,orvosi,-és egészségtudományi,műszaki-és gépészeti szaknyelv oktatás: 2500,-ft/óra

Anatómia tantárgy : 2800 Ft / óra
Egészségügy tantárgy : 3500 Ft / óra

Egyéb tantárgy, szolgáltatás EKG alapismeretek,oxyológia(sűrgősségi orvostan),angol állásinterjúra felkészítés


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu