Tamás Alex 

 Üzenet küldése
Tamás Alex

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves tanulni vágyók! Tamás Alex vagyok, 2015-ben végeztem a Debreceni Egyetem Szlavisztika Intézetének orosz szakirányán,kiváló minősítéssel. Résztanulmányaimat a moszkvai Puskin Intézetben folytattam. A magánéletben és a munkám során is az orosz nyelven történő kommunikáció teszi ki napjaim nagy részét. :) Mindig nagy lelkesedéssel készülök óráimra, a feladatok összeállításánál figyelembe veszem diákjaim igényeit, képességeit. A tanítás során a legmodernebb tankönyveket és segédanyagokat felhasználva, erős nyelvtani alapot igyekszem diákjaimnak átadni, fontos szerepet szánok a mielőbbi kommunikációnak, beszédnek. Az oktatáshoz és az emberekhez való hozzáállásomnak, következetességemnek köszönhetően tanítványaimmal mind szakmailag, mind emberileg meg szoktam találni a közös hangot, így felszabadultan, kellemes atmoszférában tudunk együtt dolgozni, haladni a közös cél felé. Rendkívül szerencsés embernek érzem magam, hiszen az év minden napján azzal foglalkozhatok, amit igazán szeretek. Ezt igazolja a számtalan elégedett magántanuló, sikeres nyelvvizsgázó. Az órák időpontjait tekintve rugalmas vagyok, a hét minden napján tanítok. Nyelvvizsgára és érettségire történő felkészítést is vállalok, Budapest területén akár személyesen is. Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed, keress bizalommal! :) Telefonszám: 06703716318 E-mail: vladanefedov@gmail.com

Nyelvek és Tantárgyak

Orosz nyelv : 3000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Orosz gazdasági, üzleti szaknyelv


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu