Andrea Orbán 


Kedves olaszul tanulni vágyó! Ha csak egyszerűen megtetszett az olasz nyelv dallamossága és belevágnál egy új nyelv tanulásába vagy esetleg már kifejezetten magas szinten lévő nyelvtudásodat szeretnéd tökéletesíteni, keress engem! Az ELTE-n szereztem olasz és magyar mint idegen nyelv tanári diplomámat. Évekig éltem Szicíliában, pár hónapja még Angliában tanítottam magyart és au-pairkedtem. Jelenleg Milánóban élek. Az életem a tanítás, ezért az óráim személyre szabottak, nem unalmasak:) Az első, ismerkedésre szánt alkalom ingyenes.

Nyelvek és Tantárgyak

Olasz nyelv : 4000 Ft / óra
Magyar nyelv : 4500 Ft / óra


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu