Asztalos Anett 

 Üzenet küldése
Asztalos Anett

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Bienvenu(e)! A francia nyelvvel való kapcsolatom régre nyúlik vissza. Francia kéttannyelvű gimnáziumba majd Párizsban az INALCO-ra jártam. Elvégeztem egy FLE képzést (DAEFLE - francia tanítói képzés) is. Személyre szabott órákat tartok, melyek beszéd központúak. Hangsúlyt fektetek a francia és frankofón szokások és kultúra megismerésére is. Nyelvvizsgára (TCF, DELF, DALF, TELC), érettségire vállalok felkészítést. Korrepetálást is vállalok gimiseknek, illetve kisebb gyerekeket (10 éves kortól) is vállalok, akik francia nyelvterületen élnek és nehézségeik vannak a franciával. Időbeosztásban rugalmas vagyok! Ha szeretnél több infót, írj e-mailt vagy vegyél fel skype-on! Amennyiben Franciaországban laksz (région parisienne), személyes órák is lehetségesek!

Nyelvek és Tantárgyak

Francia nyelv : 2500 Ft / óra


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu