Éva Bácsy 

 Üzenet küldése
Éva Bácsy

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


2003 óta foglalkozom nyelvoktatással, 2010 óta online formában is. Tanulói csoportom külföldön tartózkodó, magyar anyanyelvűekből, akik számára fontos a kötetlen, mégis hatékony nyelvtanulás, illetve nyelvvizsgára készülőkből áll. Szerencsére jó visszajelzéseket kapok, ami számomra felbecsülhetetlen értékű, hiszen azt jelenti, jól csinálom, amit csinálok - ennél több nem is kell. Ha nem tudunk közös időpontot találni a tanulásra, ne csüggedj: ajánlom figyelmedbe az emailes nyelvtanfolyamom, mely angol és francia nyelvből is elérhető. A részletekkel kapcsolatban keress nyugodtan. Oktatást kizárólag hétköznapokon 8-16 óra között vállalok.

Nyelvek és Tantárgyak

Francia nyelv : 2400 Ft / óra
Angol nyelv : 2400 Ft / óra

Egyéb nyelv:  E-mailes angol és francia nyelvtanfolyam kezdőknek, középfokú nyelvvizsgára felkészítő emailes tanfolyam. Árakról, a tanfolyam tartalmáról érdeklődjön itt, vagy emailen: bacsyeva@gmail.com.


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu