Balázs Dóra 

 Üzenet küldése
Balázs Dóra

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Több éves tapasztalattal rendelkezem az angol nyelv tanításában, felsőfokú nyelvvizsgával vállalok oktatást. Az órák során az egyéni igények, készségek és célok kerülnek előtérbe, hogy nem csak hatékony tanulás, hanem szórakoztató élmény is legyen az angolozás. Pszichológus végzettségemnek köszönhetően fokozottan tudok igazodni az egyéni tempóhoz és sajátosságokhoz, és ezeket figyelembe véve vezetem az órát. Számlaképes vagyok.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3500 Ft / óra
Francia nyelv : 3500 Ft / óra

Magyar nyelvtan tantárgy : 3500 Ft / óra


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu