Balogh Ildikó 


Az USA-ban, New Jersey-ben élő, diplomás nyelvtanárként angol, olasz és francia nyelvet oktatok. Óráimon a beszéden van a hangsúly, hogy minél hamarabb boldogulni tudj a célnyelven a mindennapi életben. Személyre szabott órákat állítok össze, így igyekszem a hangsúlyt a kívánt cél elérésére fektetni, de ha valaki kedvenc nyelvkönyvéből szeretne tanulni, az is megoldható. 2009 óta - Magyarországon az első közt - foglalkozom online nyelvtanítással. 9 évig nyelviskolai oktatóként és privát nyelvtanárként dolgoztam. A sikeres, hatékony nyelvtanulás szempontjából kulcsfontosságúnak éreztem, hogy a modern technikákat is integráljam óráimba. A nyelvtanítás mellett webdesignerként is dolgoztam multinacionális cégeknél, ahol - az angol mellett - franciául és olaszul folyt a napi kommunikáció, illetve elmélyíthettem webszerkesztői tudásomat. Ezt a két, ritkán találkozó tudást egyesítem én online óráimban és anyagaimban, hogy egyedülállóan magas színvonalon taníthassalak. Miért tanulj nálam? - beszédcentrikus óráimon a szókincs és a nyelvtan tanulása nem válik ketté: a beszélt nyelvben gyakran használt lexikális tudásra fektetem a hangsúlyt; - legyen az üzleti, vagy általános nyelv, tőlem naprakész tudást fogsz elsajátítani; - nyelvtanári tapasztalatom csaknem 20 éves, neked is a legjobb nyelvtanulási módszert, tantervet fogom ajánlani; - technikailag a legmagasabb szintű online órát nyújtom neked, ismerd meg velem a XXI. század nyelvtanulási módszereit! Óradíj: 3000 Ft/45 perc A próbaóra ingyenes.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3000 Ft / óra
Francia nyelv : 3000 Ft / óra
Olasz nyelv : 3000 Ft / óra


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu