Markó Roland 

 Üzenet küldése
Markó Roland

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Tanulni Vágyó! A nyelvet ÉLETSZERŰ DIALÓGUSOKKAL lehet gyakorolni a leggyakoribb nyelvtani szerkezetek elsajátítása mellett. Ezért a FOLYAMATOS KOMMUNIKÁCIÓRA fektetem a hangsúlyt. Célom, hogy merd használni az ANGOLT! Bárki meg tud tanulni egy új nyelvet, ha szorgalmas és kitartó. Ebben szeretnék NEKED segíteni! HA VELEM TARTASZ: - Bebizonyítom, hogy a nyelvtanulás nem egy kötelező nyűg, hanem IZGALMAS vállalkozás, - Elmagyarázom, hogy válassz a tanulási formák közül, hogy MINDIG MOTIVÁLT legyél, - Az órák a céljaidhoz, időbeosztásodhoz alkalmazkodva SZEMÉLYRE SZABOTTAK, - Megmutatom, hogy az angol milyen ÚJ KAPUKAT tud MEGNYITNI számodra, - Megteremtjük a tudást, hogy BÁTRAN és MAGABIZTOSAN merj beszélni, - Órákon kívüli ismeretanyaggal látlak el a HATÉKONYSÁG érdekében! Az első beszélgetés(részletek tisztázása, szintfelmérés) INGYENES, így vesztenivalód nincs! Az órákon a fejlődés mellett a JÓ HANGULAT is lényeges!!! Kérlek vess egy pillantást a diákjaim véleményére is az oldal alján! Érdeklődj BÁTRAN! :) Számlaképes vagyok az óradíj: 3000Ft/50perc

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu