Brault Marta 

 Üzenet küldése
Brault Marta

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Franciaorszàgban élő, 16 éves tapasztalattal rendelkező tanárnő vagyok. A Sorbonne, párizsi egyetemen végeztem francia tanulmanyaimat. 2009 szeptembere óta élek Franciaországban, férjemmel, aki francia. 6. éve megalakítottam saját online nyelviskolámat. http://franciaskype.blogspot.fr/ Minden szinten, minden korosztályt vállalok francia nyelvből. Tanári diplomáimat megszerzve a nyelvi képességeimet folyamatosan használom a nyelvi környezetből adódóan, a francia nyelvet, nemcsak a tanításban, hanem az életem minden területén aktívan beszélem. Saját tapasztalataimat értékelve, egy hatékony és használható nyelvtudás átadása a célom. Azonnali kezdés, Rendszeres számonkéréssel, következetesen. Saját fájl-, jegyzet-, feladatrendszerrel rendelkezem, tanulóim számára könnyen hozzáférhető. Otthonról vagy az ország/világ bármely pontjáról, az általad beosztott időpontokban tanulhatsz hatékonyan. Az óráim 70 / 90 percesek. ( 20€ / 26€ ) SKYPE: braultmarta http://franciaskype.blogspot.fr/

Nyelvek és Tantárgyak

Francia nyelv : 3000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Francia önéletrajz készitése, Nyelvvizsgara felkészités, Forditas


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu