Buglyo Marianna 

 Üzenet küldése
Buglyo Marianna

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves tanulni vágyók, Engedjétek meg, hogy egy pár sorban bemutatkozzam. A nevem Marianna és 28 éves vagyok. Hollandiában élek es 8 éve beszelem a nyelvet. Szívesen segítek bárkinek aki szeretné elsajátítani ezt a különleges nyelvet kezdőtől haladó szintig. Az angol nyelvvel régebb óta állok kapcsolatban, éltem angol nyelvterületen is, így ebben is rendelkezésetekre állok. Írjatok, hívjatok bizalommal.

Nyelvek és Tantárgyak

Holland/flamand nyelv
Angol nyelv


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu