Kiemelt oktató

Sebestyén Gábor 

 Üzenet küldése
Sebestyén Gábor

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Sziasztok! :) IMPORTANT NOTICE - A hatékonyabb kapcsolatfelvétel érdekében, kérem a következő cimen keressetek: thebeardedenglishteacher@gmail.com Magyar bemutatkozás: Nagyon szeretek nyelveket tanulni, illetve nyelvekkel foglalkozni.Jelenleg egy nyelviskolában, egy középiskolában és különböző nemzetközi cégeknél is oktatok angolt. Emellett számos külföldi barátom van akikkel nap, mint nap gyakorolhatom az angol nyelvet. Nagy részüket az ERASMUS rendszernek köszönhetően ismertem meg, cserediákként Szicíliában illetve egy Szombathelyi Erasmus csoport elnökeként, az egyetemi Anglisztika tanulmányaim alatt. másokat a Couchsurfing segítségével, aminek aktív tagja vagyok a mai napig.. Az angol mellett franciát és olaszt is tanulok / tanultam így átérzem a kezdő és haladó nyelvtanulók nehézségeit egyaránt. Vállalok bárkit aki szeretne lendületesen, fiatalosan és persze hatékonyan angolt tanulni, gyermekektől a felnőttekig. Nyelvet tanulni nem unalmas és nem is szabad annak lennie. Igyekszem minden diákomnál megtalálni azt a módot, ahogy a legjobban tudnak tanulni, mert ez mindenkinél más, és szerintem csak személyre szabott módszerrel lehet igazán hatásos eredményt elérni. English introduction: Since I am 21 years old I may not be a highly experienced teacher, but I believe that my enthusiasm compensates for that. I have always tried to offer my students entertaining lessons, where we are like friends to each other. I think my job is more than giving lessons. I must show my students a way in which they can learn efficiently, paying great attention to their individual abilities. I also need to keep them motivated and make them want to learn English of their own will. For this, it is essential to provide them with constantly varied and really enjoyable lessons. Fortunately, I have had several opportunities to practice English with native speakers and other second language speakers as well. Most of them were Erasmus exchange students who I met during my Erasmus in Sicily or at home in Szombathely while being the President of the Erasmus mentor group I had established. Therefore I have always considered my oral skills rather strong. My pronunciation is that I have always been really proud of. Óráim : 2200 HUF / 60perc Ingyenes próbaóra írás- és szóbeli szintfelmérővel. További órákat előreutalás esetén vállalok, a kellemetlenségek elkerülése végett. Elérhetőségek: +36203336735 thebeardedenglishteacher@gmail.com

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 2200 Ft / óra


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu