Sebestyén Gábor 

 Üzenet küldése
Sebestyén Gábor

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Sziasztok! :) FONTOS!!! - A hatékonyabb kapcsolatfelvétel érdekében, kérem a következő cimen keressetek: thebeardedenglishteacher@gmail.com A SKYPESULI FELÜLETÉN KÜLDÖTT ÜZENETEKRE SAJNOS NEM FOGOK TUDNI VÁLASZOLNI A hivatalos oldalam: https://www.facebook.com/thebeardedenglishteacher/ Bemutatkozás: Nagyon szeretek nyelveket tanulni, illetve nyelvekkel foglalkozni. Jelenleg egy nyelviskolában, magánúton és különböző nemzetközi cégeknél is oktatok angolt. Emellett minden héten külföldi Couchsurfing utazókat fogadok, akikkel folyamatosan gyakorolhatom az angol nyelvet. Számos levelezőtársat ismertem meg az ERASMUS rendszernek köszönhetően is, cserediákként Szicíliában illetve egy Szombathelyi Erasmus csoport elnökeként, az egyetemi Anglisztika tanulmányaim alatt.. Jelenleg a PPKE Anglisztika szakán folytatom tanulmányaimat. A Pest megyei diákjaimnak lehetősége van minden hónapban eljönni egy ingyenes, általam szervezett Angol Klubestre ahol gyakorolhatják a beszédet és anyanyelvi fellépőkkel is találkozhatnak. Eredményeim: Vezető angoltanár vagyok az érdi BPerfect nyelvstúdióban Számos nemzetközi cégnél vezettem és vezetek csoportos oktatást Idén 100% sikerességgel zártam a nyelvvizsgaidőszakot Megalapitottam és állandó szervezője vagyok egy érdi angol klubnak. Óráim : 2000 HUF / 50-55 perc Ingyenes ismerkedő óra: kb 30 perc További órákat előreutalás esetén vállalok, a kellemetlenségek elkerülése végett. A pontos fizetési feltételekről a kapcsolatfelvétel után küldöm egy tájékoztató dokumentumot. Minden esetben számlát állitok ki a fizetésekről. Elérhetőségek: +36203336735 thebeardedenglishteacher@gmail.com Skype: thebeardedenglishteacher@gmail.com

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 2000 Ft / óra

Egyéb tantárgy, szolgáltatás Angol idegen nyelv


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu