Pál Csaba 

 Üzenet küldése
Pál Csaba

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Èrdeklôdô, történelem-német szakon végeztem 2005-ben. Párhuzamosan ösztöndíjjal Ausztriában végeztem tanulmányokat. Az egyetem elvégzése után kisebb-nagyobb megszakításokkal folyamatosan voltak magántanítványaim. 2011-tôl 2017-ig Németországban éltem, 5 évet Berlinben és 1 évet Frankfurtban. Ennek köszönhetôen tapasztalatot gyûjthettem a mai élô német nyelv mindennapos használata során is. Ezek a tapasztalatok úgy érzem segítségére lehetnek másoknak is , akik szeretnének német nyelvet tanulni. Várom azon kedves érdeklôdôk jelentkezését, akik teljesen az alapról szeretnének elindulni vagy már van egy bizonyos szintû német nyelvismeretük, de szeretnének továbblépni. Várom továbbá azok jelentkezését is, akik német nyelvterületen dolgoznak vagy német nyelvterületen szeretnének dolgozni és szükségét érzik nyelvtudásuk fejlesztésének. Azokat az érdeklôdôket is szívesen várom, akik csak egyszerûen szeretnék felfrissîteni a nyelvismeretüket. Òráim rugalmasak, beszédorientáltak, maximálisan a tanuló igényei és nyelvi szintje szerint folynak. Ingyenes tananyagot tudok biztosítani. 1 óra 60 percig tart nálam és 2500Ft az óradíj. Az elsô óra ingyenes. Jetzt gehts also los.

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 2500 Ft / óra

Történelem tantárgy : 2000 Ft / óra

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu