Marjai Kata 

 Üzenet küldése
Marjai Kata

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Nyilvános beszéd kurzusokat tartok angolul és magyarul, egyénileg és csoportosan: www.speak4you.hu Magyarországon és Londonban tanítottam eddig, mostmár skype-on is tanítok. Egyik diákom Mallorca-n él és sikeresen elvégezte a kurzust. Jól tudja használni az üzleti életében. Ezenkívűl tanítok angolul Skype-on olyan anyagokból, ami a diákjaimnak érdekes és fontos. Középfokú szinttől a felsőfokig vállalok tanítást és a beszédközpontú oktatásban hiszek. A nyelv elsősorban kommunikációra való - beszéljünk folyékonyan. Óráinkon a nyelv elsajátítása a cél, hogy az óráról ready-to-use tudással lépjen ki, magabiztosan bárhol használja az angolt. Készítettem fel diákokat, középfokú nyelviszgákra - FCE, CAE, CPE, TOEFL és IELTS vizsgákra

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 4500 Ft / óra

Egyéb tantárgy, szolgáltatás nyilvános beszéd képzés - public speaking


Vállal középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu