Emmer Anikó 

 Üzenet küldése
Emmer Anikó

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves leendõ Tanulóim! Emmer Anikó vagyok és Budapest közelében élek. 20 éve tanítom az angol nyelvet, gimnáziumi tanár vagyok, ahol közép-, és emeltszintū érettségire valamint nyelvvizsgára készítem fel a fiatalokat igen szép sikerekkel. Meggyõzõdésem, hogy a nyelv alapja a kommunikáció, ehhez a magabiztosság és a szókincs elengedhetetlen. Garantálom, hogy haladó megközelítésemmel hamar szóra bírlak, segítek abban, hogy nyelvtudásod folyékony és naprakész legyen. Szívesen átnézem Veled a nyelvtant ha bárhol elakadtál, ami biztos, hogy óráimon jó hangulatban, humorral fūszerezve fejlesztheted nyelvi készségeid. Mottóm: Comedy is simply a funny way of being serious.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Fordītások, állásinterjúra való specifikus felkészítés, alapvizsgára vagy proficiency vizsgára felkészítés tanárképzõsöknek


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu