Ködöböcz Anita 

 Üzenet küldése
Ködöböcz Anita

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


2002-ben diplomáztam német nyelvtanárként, illetve 2007-ben szereztem másoddiplomámat kommunikáció-művelődésszervező szakon, újságírás, HR, non-profit menedzser szakirányokon. Főiskolás korom óta foglalkozok fordítással, illetve készítem fel tanítványaimat nyelvvizsgára, érettségire, külföldi munkavállaláshoz. Tanítási tapasztalatomat a Németországban töltött idő alatt tökéletesítettem. Minden korosztály számára tartok magánórákat, mivel általános iskolás gyerekektől a felnőttekig nagy tanítási tapasztalatra tettem szert. Óráimnak mind a kommunikáció, mind a nyelvtan fontos része, a diákok egyéni haladási tempóját figyelembe véve. A tanuláshoz minden anyagot biztosítok. Lemondásra előző nap este 20 óráig van lehetőség, különben a teljes óra felszámításra kerül. Elérhetőségeim: e-mail: epicanita2@gmail.com Skype: epicanita2

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu