Sebestyén Éva 

 Üzenet küldése
Sebestyén Éva

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Olasz és angol nyelvoktatást vállalok Skype-on. A Budapesti Tanárképző Főiskolán 2004-ben szereztem meg a diplomát, angol és olasz nyelvtanári szakon, részt vettem már számos továbbképzésen, nyelvtanári tréningen azóta is, tanítottam nyelviskolában, privát, vállalati nyelvoktatásban, általános iskolában és Skype-os tapasztalattal is rendelkezem. Várom jelentkezésed!! 1.200 Ft/ óra - olasz nyelv 1.600 Ft/ óra - angol nyelv Az első óra próbaóra ismerkedés illetve szint- és igényfelmérés lesz.

Nyelvek és Tantárgyak

Olasz nyelv : 1200 Ft / óra
Angol nyelv : 1600 Ft / óra


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu