Expert Stúdió 

 Üzenet küldése
Expert Stúdió

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Üdvözlünk az Expert Stúdiónál! Angol; francia; német; és magyar, mint idegennyelv oktatással foglalkozunk. Több, mint 25 éve sikeresen működő oktatói csapat vagyunk. Garantáljuk a vidám, beszéd-centrikus, jó hangulatú órákat, magasan képzett tanárokat, hatékony oktatást, és természetesen a használható tudást! Rugalmasan, reggeltől estig, illetve hétvégén is vállalunk órákat! Egy tanóra nálunk 45 perces. Teljesen kezdőktől egészen felsőfokig várunk minden kedves nyelvet tanulni vágyót! Mit vállalunk? -A1-C2 nyelvvizsgára felkészítést -korrepetálást -érettségire/pótvizsgára felkészítést -általános nyelvoktatást -szakmai nyelv, business szókincs fejlesztését -külföldi tanulmányok/ költözés előtti nyelvi felkészítést -fordításokat -stb. Facebook: https://www.facebook.com/expertstudio2000/ Weblapunk : http://expertsinenglish.wixsite.com/expertsinenglish Amennyiben érdekel a lehetőség, írj egy üzenetet, melyik nyelv érdekel, mi a konkrét célod, és utána már bele is vetheted magad a nyelvtanulás izgalmas világába! :) Várunk a Tanítványaink közé! :)

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3600 Ft / óra
Német nyelv : 3600 Ft / óra
Magyar nyelv : 3600 Ft / óra
Francia nyelv : 4000 Ft / óra

Egyéb tantárgy, szolgáltatás Coaching


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu