Falvi Viktória 

 Üzenet küldése
Falvi Viktória

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Sziasztok, Falvi Viki vagyok. 20 éve végeztem az ELTE magyar-német szakán. Azóta tanítok is (gimi, ált. isk., német nemzetiségi kiscsoport, kollégium, magántanár....). Jelenlegi nyelviskolás munkám mellett még tudnék vállalni skype-os órákat is. Némettanárként korrepetálást, nyelvtanulást, érettségire, nyelvvizsgára felkészítést tudnék vinni, magyarosként pedig német közvetítőnyelvvel vállalom a magyar nyelv oktatását. E mellett persze magyaroknak is magyart: nyelvtan, irodalom, helyesírás, szövegalkotás... Rengeteg elektronikusan áttolható anyaggal rendelkezem, vicces, jó hangulatú órákat tartok, de meggyőződésem, hogy a siker alapvetően abban rejlik, hogy TE odateszed-e magad. Ez sok tanulást jelent....aztán meg egy nyelvvizsgát/használható nyelvtudást :). Próbaóra (30 perc) 1000 Ft, hogy eldönthesd, akarsz-e velem dolgozni, utána pedig 5 órát előre kell mindig fizetni, amiről rögtön számlát adok, s ha valami közbejön, csúsztathatod. Jelenleg csak 9-15-ig van szabad kapacitásom. Várom megkereséseteket! UNGARISCHE STUNDEN FÜR AUSLäNDER MIT DEUTSCH ALS VERMITTLUNGSSPRACHE! Vormittags 9-15 Uhr per Skype.

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 2300 Ft / óra
Magyar nyelv : 2600 Ft / óra

Egyéb tantárgy, szolgáltatás helyesírás


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu