Kedvezményes tagdíjak csak ma - 50%! MEGTEKINTÉS.

Farkas Eszter 

 Üzenet küldése
Farkas Eszter

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Korrepetálásra van szükséged? Nehezen megy a német vagy az angol suliban? Esetleg sok évet kihagytál és újrakezdenéd? Óh vagy tán egy komolyabb megmérettetésre készülsz érettségi, nyelvvizsga vagy pótvizsga formájában? Németből még nyelvészetben is a segítségedre tudok lenni! Ne is menj tovább, jó helyen jársz, ez már biztos! :) Farkas Eszter, német és angol szakos tanár vagyok, hadd segítsek! Keress fel bátran és megbeszéljük a részleteket. :) Még valami fontos: az órarend flexibilis. Számlaképes tanár vagyok.

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 3000 Ft / óra
Angol nyelv : 3000 Ft / óra


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási iskolai szinteket.

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu