Kedvezményes tagdíjak csak ma - 50%! MEGTEKINTÉS.

Fodor Ádám 

 Üzenet küldése
Fodor Ádám

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Látogasd meg honlapom : skypeschool2.webnode.hu Sziasztok ! Az online nyelviskola csapata vállal több éves , németországi egyetemi tapasztalattal BESZÉDORIENTÁLT NÉMET nyelvórákat Skype-on rugalmasan alkalmazkodva a TE időbeosztásodhoz. Vállalunk külföldi munkavállalók oktatását , nyelvvizsgára való felkészítést A1-C2 szintig, külföldi munkavállalásra való felkészítést. Jelentkezni a fodoradam90@gmail.com e-mail címen vagy a 0036203437285-ös telefonszámon lehet.

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 2500 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Német önéletrajz készítése


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu