Fodor Ágnes 

 Üzenet küldése
Fodor Ágnes

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Sziasztok! Már 9 éve tanítok német és angol nyelvet skypen, gazdasági nyelvet is! Nagyon jó tapasztalataim vannak a skype oktatásról, mind nyelvvizsgára felkészítés szempontjából, mint kezdőtől való felkészülés ügyében, vagy ha csak szeretnéd szinten tartani tudásodat. Vállalok gazdasági, kereskedelmi nyelv oktatást is, én magam külkereskedelmet tanultam és gyakorlatban is használtam. Tankönyvet, hanganyagot ingyen biztosítok. Számlaképes vagyok, így el is tudjátok számolni a költségeket. Kérdésre szívesen válaszolok.

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 2500 Ft / óra
Angol nyelv : 2500 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Gazdasági nyelv, fordítás is


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu