Kedvezményes tagdíjak csak ma! MEGTEKINTÉS.

Földesné Keresztes Mariann 

 Üzenet küldése
Földesné Keresztes Mariann

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


A nevem Földesné Mariann. 28 éve tanítok. 3 éve magántanárként is dolgozok. Tapasztalataim azt mutatják, hogy az intézményekben az a gyermek, aki lassabban tud haladni, az lemarad és csak negatív minősítésben részesül. A felzárkózás titka a türelem, önbizalom fejlesztés, megfelelő tanulási módszerek kiválasztása, változatos feladatok a gyakorlásra. Az eredmény egy kiegyensúlyozott, mosolygó gyermekarc. Szeretettel várom jelentkezését sms-ben. Kis csoportban történő oktatást is vállalok. ( Max. 3-4 fő) Köszönöm.

Nyelvek és Tantárgyak

Magyar nyelv : 3500 Ft / óra

Magyar nyelvtan tantárgy : 3500 Ft / óra
Magyar Irodalom tantárgy : 3500 Ft / óra
Matematika tantárgy : 3500 Ft / óra


Vállal általános iskolai, középiskolai, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu