Franyó Anna 

 Üzenet küldése
Franyó Anna

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Érdekel az önismeret? Hallottál már a grafológiáról? Szeretnéd megtudni, hol is rejlik az a csoda az írásban, ami megmutatja a jellemet? Jelentkezz nálam grafológiai alapismeretek kurzusra. Több, mint 15 éve foglalkozom grafológiával. Több száz írást megnéztem már. Neked egy könnyen elsajátítható és izgalmas kivonatát szeretném átadni ennek a tudásnak. A tananyagot saját magam fejlesztettem, egyéni igényekhez igazodva. Keress meg telefonon (06704103351) vagy e-mailben (iraspszichologia@gmail.com) vagy ezen a kapcsolatfelveteli ürlapon. www.iraspszichologia.com/kapcsolat/

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 3500 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Német hivatalos ügyek, iratok

Coaching tantárgy : 6000 Ft / óra

Egyéb tantárgy, szolgáltatás Grafológiai alapismeretek


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu