Balogh Fruzsina Bianka 

 Üzenet küldése
Balogh Fruzsina Bianka

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Korábban a Göteborgi Egyetem angol nyelvész szakos hallgatójaként, most az ELTE angol és franciatanár szakos diákjaként adok magán nyelvórákat nagy odafigyeléssel, türelememmel lelkiismeretesen. Óráim csupán angol/francia/svéd nyelven zajlanak, a magyar nyelv használata minimum, nagy hangsúlyt fektetek a társalgásra. Angol nyelven (bármely szinten) illetve Francia nyelven (alapfokon) és Svéd nyelven (alapfokon). A következő célok elérésében tudok segíteni: - Nyelvvizsgák (általános vagy üzleti/gazdasági/business) (alap-közép-felső) - Állásinterjú - Korrepetálás/ Nyelv újrakezdése - Szintentartás - Külön szóbeli/írásbeli képességek fejlesztése - Üzleti tárgyalás/ speciális szituációkhoz való felkészítés Emellett angol, francia és svéd nyelvű fordítást is vállalok! Bátran érdeklődjenek! Don't hesitate to contact me! Have a nice day! email: fruzsina.private14@gmail.com mobil: 06202170371

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 2000 Ft / óra
Francia nyelv : 2500 Ft / óra
Svéd nyelv : 2500 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Gazdasági/ Üzleti Angol


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu