Szepesi Benei Éva 

 Üzenet küldése
Szepesi Benei Éva

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Több mint 10 éves tanítási tapasztalattal diplomás olasz nyelvtanárként várom mindazok jelentkezését, akik szeretik ezt a klassz nyelvet és akár egy üzleti úthoz, munkához, nyaraláshoz, akár csak hobbyból szeretnének olaszul tanulni vagy érettségire szeretnének felkészülni és nem utolsó sorban sikeres alap-, közép- vagy felsőfokú nyelvvizsga megszerzése miatt szeretnék elsajátítani az olasz nyelvet.

Nyelvek és Tantárgyak

Olasz nyelv : 3000 Ft / óra


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu