Kedvezményes tagdíjak csak ma - 50%! MEGTEKINTÉS.

Gilvázi Beáta 

 Üzenet küldése
Gilvázi Beáta

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Mondd el, mi érdekel, mely témák, világok, hangulatok vonzanak, milyen képek tudnak valamelyest elvarázsolni, kissé kibillenteni a hétköznapi rutinból? Egy csodálatos mediterrán utazás? Egy finom, vacsora? Talán egy koncert vagy valamilyen extrém sport? Esetleg egy séta a hangulatos karácsonyi kavalkádban? Vagy akár a személyiség elemzés a csillagjegyeken keresztül? Találjunk egy rövid videót, amely megfelel érdeklődésednek. Többszöri megnézés után beszélgetünk az adott témáról, megpróbálod összerakni a gondolataidat, egyszerű és összetettebb válaszaidat. Napi 15-30 perc gyakorlás elegendő a gyors és látványos fejlődéshez. 10 éves tapasztalat azt mutatja, hogy a sokszor hallott, látott, használt anyagok épülnek be a leginkább ösztönösen és hatásosan. Bemutatkozásomat az alábbi linken nézheted meg: https://www.youtube.com/watch?v=BeKbMjR1YuU

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 2800 Ft / óra


Vállal kezdő, újrakezdő nyelvtudás szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu