Kedvezményes tagdíjak csak ma! MEGTEKINTÉS.

Gévai Edina 

 Üzenet küldése
Gévai Edina

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Nyelvtanuló! Már 1 éve sikeresen tanítok a Skypesuli oldalán, ez előtt pedig 2 évig tanítottam Skypeon keresztül és személyesen. Angol, olasz és latin nyelvoktatást vállalok akár szinten tartás, akár nyelvvizsgára felkészítés céljából. Jelenleg a Szegedi Tudományegyetem hallgatója vagyok, Olasz szakon tanulok. Aktuális tanulmányaim alatt az a megtiszteltetés ért, hogy mint az egyetem egy ösztöndíjas hallgatója fél évet kint tanuljak Olaszországban és első kézből tapasztaljam meg a kultúrát, a szokásokat és a nyelvi szépségeket. Rugalmas az időbeosztásom, így ha közbejön valami, akkor bármikor lehet időpontot változtatni. Az órákat nem csak hétköznap, hanem hétvégén is tartok, illetve a tanítványok számára telefonon, Facebookon vagy emailben többségében azonnal elérhető vagyok, illetve 1-2 óra eltéréssel tudok válaszolni, ha épp órám van. Türelmes és kitartó tanár vagyok, szeretek kultúrát és művészetet is belecsempészni az órákba, így nem csak a nyelv tömény részével ismerkedhetnek a tanítványok, hanem a kultúrával is. Változatos és kreatív óráimon több fajta feladatot is nézünk, nem csak nyelvtaniakat, hanem hanganyagot, szófejlesztést, olvasás értést. A tanítványaim szintjéhez megfelelő tananyagot állítok össze személyre szabottan, melyhez a tananyagokat ingyen biztosítom Dropboxon keresztül. Tartok próbaórát igény szerint, mely ugyanúgy 60 perces, mint a rendes órák és ingyenes. Ezen az órán többségében szintfelmérőt írunk és/vagy elkezdjük az első anyagokat. Az órák, amiket tartok: - Olasz kezdő/újrakezdő: 2000 Ft/60 perc - Olasz haladó: 2500 Ft/60 perc - Olasz mester: 3000 Ft/60 perc - Olasz nyelvvizsga/érettségi felkészítés: 3500 Ft/60 perc - Olasz történelem/Olasz kultúrföldrajz/Olasz zenetörténet/Olaszország a második világháborúban/Olasz filmtörténet/Olasz fasizmustörténet/Filmesztétika/Olasz-magyar kapcsolattörténet (haladóknak): 3000 Ft/60 perc - Angol kezdő/újrakezdő: 3000 Ft/60 perc - Angol nyelvvizsga/érettségi felkészítés: 4000 Ft/60 perc - Latin alapok: 2500 Ft/60 perc - Latin nyelvvizsga/ érettségi felkészítés: 3000 Ft/60 perc Ha érdekelnek további információk vagy tananyagok, akkor látogass el a saját Blogomra, ahol különböző tananyagokat és Cikkeket osztok meg: http://study-learn-teach.blogspot.hu/ Fordulj hozzám bátran! Ha bármilyen más információ érdekel, akkor elérsz e-mailben (gevai.edina@gmail.com), skypeon (egevai96@freemail.hu), telefonon (06-20/478-5221), vagy Facebookon (https://www.facebook.com/edda.gevai)! Üdvözlettel, Gévai Edina

Nyelvek és Tantárgyak

Olasz nyelv : 2000 Ft / óra
Latin + nyelv : 2500 Ft / óra
Angol nyelv : 3000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Olasz történelem/Olasz kultúrföldrajz


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu