Gordiusz 

 Üzenet küldése
Gordiusz

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Jön a zh? Stresszes a vizsgaidőszak? Nem is tudod mit kéne tanulni, hol kellene elkezdeni a tanulást? Rendszeres segítség kell az órákra történő felkészülésben, vagy csak néhány konzultáció kellene vizsga, zh, dolgozat vagy érettségi előtt? Ha egyetemi és középiskolai oktatási tapasztalattal rendelkező matektanárnőre van szükséged, akkor keress bátran. Akár többen is jöhettek, ha azonos csoportba jártok. Az első 30 perc ingyenes.

Nyelvek és Tantárgyak

Matematika tantárgy : 3000 Ft / óra
Analízis tantárgy : 3000 Ft / óra
Valószínűségszámítás tantárgy : 3000 Ft / óra


Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu