Gungl Krisztina 


Sziasztok nyelvtanuló,- kalandvágyók! Én egy 20 éves lány vagyok akinek az életeben az angol és a német nyelv nagy szerepet játszik! Német nyelvet már 12 éve tanulom, az angolt 9 éve és jelenleg is folytatom tanulmányaimat kiemelkedő szinten! Számomra mindkét nyelv fontos, mert tanári pályára készülök! Várom azon kalandvágyó tanulók jelentkezését bármely korosztályból, akik szeretik a dinamikus beszédközpontú órákat nyelvtani feladatokkal kiegészítve! Szívesen segítek, kicsiknek, nagyoknak, kezdőknek és haladóknak német és angol nyelvből nyelvvizsgára, érettségire való felkészítésben. Akik csak szinten szeretnék tartani a nyelvtudásukat vagy esetleg most kezdik el a nyelvtanulást, azok is bátran forduljanak hozzám! Az első óra ingyenes, ami ismerkedéssel és az elvárások megbeszélésével telik! A további órák 50 percesek, rugalmas időbeosztással.

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 1900 Ft / óra
Angol nyelv : 1900 Ft / óra


Vállal kezdő, újrakezdő nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu