Kedvezményes tagdíjak csak ma - 50%! MEGTEKINTÉS.

Gyökös Réka 

 Üzenet küldése
Gyökös Réka

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


2006-ban végeztem az ELTÉ-n német mint idegen nyelv, illetve magyar nyelv és irodalom szakokon. Azóta tanítottam általános iskolában és gimnáziumban 1-12-ig majdnem minden évfolyamon. 2011 óta vagyok "teljesen" magántanár, illetve a magántanulók mellett cégeknél is tanítok, és óraadó vagyok egy egyetemen is. --- Az első, bemutató óra ingyenes, a továbbiak 6000 Ft/90 perc, illetve 4000 Ft/60 perc. --- Azért nem adtam meg szabad időpontokat, mert képlékeny az órarendem, inkább beszéljük meg, hogy a jelentkezéskor melyik időpont jó mindkettőnknek :) --- Honlapom: rekanemetmagyar.hupont.hu

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 4000 Ft / óra

Magyar Irodalom tantárgy : 4000 Ft / óra
Magyar nyelvtan tantárgy : 4000 Ft / óra


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu