Telebond partnermegállapodás

Antal Hella 


Antal Hella

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Olasz és spanyol nyelv oktatását vállalom minden szinten. Általános, gazdasági és idegenforgalmi nyelvvizsgára való felkészítést is vállalok. Külföldi munkavállalásra, érettségire való felkészítés. Több, mint tíz éve foglalkozom nyelvtanítással. Tapasztalattal rendelkezem mind az egyéni,mind a csoportos nyelvoktatásban, illetve éve óta foglalkozom online nyelvoktatással. Célom, hogy diákjaim megszeressék a nyelvtanulást. Alkalmazkodom diákjaim egyéni igényeihez, kéréseihez. Ha szeretnéd megtanulni ezen dallamos nyelvek egyikét, érdekel a spanyol vagy az olasz kultúra, hívj bátran! Facebook: Olasz és spanyol nyelv Számlaképes vagyok.

Nyelvek és Tantárgyak

Olasz nyelv : 2500 Ft / óra
Spanyol nyelv : 2500 Ft / óra


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu