Holdosi Vivien 

 Üzenet küldése
Holdosi Vivien

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Sziasztok! Szerintem mindenki úgy tud a legeredményesebben tanulni, ha a tanára egyénként tekint rá. Személyre szabott tananyaggal áll mögötte, olyan stílusban, tempóban, módszerekkel tanítja, ahogy neki a legideálisabb. Közel 5 éve adok magánórákat a legkülönfélébb embereknek, sokat tanultam a közös munkából. Azt hiszem a nyitottságom, kreativitásom és a tapasztalatom a legnagyobb ütőkártyám. Ha jó hangulatban, stressz nélkül, rugalmasan szeretnél tanulni - és kihozni magadból a legtöbbet - én vagyok a Te embered! :) A "hagyományos" katedrás, osztálytermes, feleltetős oktatás nem az én terepem lenne. A leginspirálóbb és leghatékonyabb tanáraim mind kilógtak egy kicsit a sorból, ami az eszközeiket, módszereiket illeti. Amikor tanítok, igyekszem minden tőlük látott jót alkalmazni.

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 2500 Ft / óra
Orosz nyelv : 4000 Ft / óra

Magyar Irodalom tantárgy : 2000 Ft / óra


Vállal kezdő, újrakezdő nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu