Stengl Gergely 

 Üzenet küldése
Stengl Gergely

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Hello, Stengl Gergo vagyok, az elmult 3 evben azsiaban nemzetkozi iskolakban tanitottam 6 evesektol felnottekig, rendes osztalyteremben segitseg nelkul. Eltem Amerikaban es angol egytemen is tanultam, anyanyelvi szinten beszelek angolul. Szivesen tanitanek most nagyar diakokat.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 2500 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Tobbfele angol-magyar / mayar-angol forditast vallalok, ezzel dolgoztam az elmult 5 evben, tomlacskent is tobbfele iparagban, nagymeretu projekteken is.


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu