Bodola János 

 Üzenet küldése
Bodola János

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Érdeklődő ! Törekszem a tanítványoknak sikerélményt adni a tényleges haladás és a nyelvi igényesség fenntartása mellett. Óráimon régi, jól bevált, és korszerű, hatékony tanítási módszereket alkalmazok könnyed, humoros légkörben. Felhasználok interaktív, élvezetes, internetes nyelvoktató anyagokat, brit és amerikai nyelvkönyveket, minden korosztályt megérintő dalszövegeket . Az előkészített, majd feldolgozott párbeszédes élethelyzeteket közösen eljátsszuk. Mindezt addig gyakoroljuk, amíg a mondatok ütemezés, hangsúlyozás, intonáció és kiejtés szempontjából a célnyelven hitelessé válnak. Az alapvető nyelvtani háttér megismertetése nélkülözhetetlen. Igény esetén az íráskészség fejlesztése a házi feladattal valósul meg, amit elektronikus úton kapok meg, majd kijavítva visszaküldök. Fiatal koromban évekig az Egyesült Államokban dolgoztam, majd 30 évig gimnáziumban angolt tanítottam, emellett nyelvvizsga-előkészítő tanfolyamokat tartottam felnőtteknek. Angol nyelv- és irodalom szakos középiskolai tanár és agrármérnök vagyok. A bemutatkozó óra ingyenes, egy tanóra 45 perc. Vállalom 2 fő / házaspárok együttes tanítását, kedvezménnyel. Kisgyermekes anyukák (2-3 fős kiscsoportban, vagy egyénileg is-babafelvigyázás megoldható!-), nyugdíjasok jelentkezését is várom a déletőtti - délutáni órákban. Megkeresésre egy napon belül válaszolok. Elérhetőségeim: 20-399-1605, janos.bodola@gmail.com

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 2500 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Szakmai nyelvi képzés az egészségügyben, környezetvédelemben, vadgazdálkodásban, vendéglátásban, idegenforgalomban dolgozóknak.


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu