Kovács Evelin 

 Üzenet küldése
Kovács Evelin

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


3 évig éltem angol nyelvkörnyezetben, az egyetemet angolul végeztem, itthon 2 éve tanítok angolt különböző formákban. Felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezek. Vállalok: társalgási órákat, nyelvtani rendszerezőt, állásinterjúra való felkészítést, szakmai angolt (vendéglátás-turizmus, business English) stb. Rugalmas időbeosztás. Az órát előző nap este 10-ig tudod lemondani anélkül, hogy felszámolásra kerülne. Ár: 2000 Ft/ 50 perc.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 2000 Ft / óra

Anatómia tantárgy


Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu